Galaxy S4 Root Yapma Resimli Anlatım

11.09.2014 23:30

Galaxy S4 Root Yapma Resimli Anlatım
 

 

DOSYALAR

 

cofface_S4_recovery_en_V3.0.zip [8,05 Mb] (İndirme: 3327)



1-Root Dosyasını indirin ve winrardan çıkarın,winrarın içinde Odin Programıda mevcut
2-Odin Programını çalıştırıp PDA yerinden root dosyasını yolunu gösterin, Cep telefonunuzu Download moduna alın ve Bilgisayara bağlayın. Odin programı Android telefonunuzu gördükten sonra START a basınız
3-Android Telefonunuz açıldıktan sonra tekrar recovery moda alın ve orada root your phone yerine tıklayın ve reboot edin eger super su geldiyse telefon root olmuştur

Adım 1:
Samsung telefonunuzu USB kablosu ile bilgisayara bağladığınızda Windows’un telefonunuzu problemsiz gördüğünden emin olunuz. Fakat Windows sürücü yüklemek adına uyarı veriyorsa kabloyu çıkartıp buraya tıklayıp gerekli Samsung sürücüleri bilgisayarınıza yükleyip çalıştırın. Veya orijinal Samsung Kies programını kurun.
Cihazınızın en az %60 oranında şarjı olduğuna emin olunuz.

Adım 2:
Buraya tıklayarak gerekli olacak ODIN 3.07 ve CF-Auto-Root paketini bilgisayar indiriniz.
ZIP dosya içeriği şu şekildedir. ZIP dosyayı bir kılasör içinde açınız.
Galaxy S4 Root Yapma

Adım 3:
telefonunuzu kapatınız. Kapalı iken Alt ses düğmesi + Home tuşu + Güç düğmesine aynı anda bir kaç saniye aşağıdaki resimde görünen Samsung yazılım yükleme ekran uyarısı gelinceye kadar basın. Gelmedi ise tuşlardan birine eksik basmış olabilirsiniz. İşlemi baştan yapın.

Galaxy S4 Root Yapma


Bu ekranı görünce Üst Ses düğmesine basın. Android logolu program kurma ekranı gelecektir. Alt ses düğmesi ise cihazı yeniden başlatır. Ona basmayın.

Adım 4:
Android telefonunuzu USB kablo ile bilgisayara bağlayın. İlk defa bu işlemi yapıyorsanız bazı bağlantı sürücüleri yüklenmesi için bekleyiniz. Windows uyarı vermezse ya da Donanımınız başarı ile kuruldu türünden mesaj aldığınızda Adım-5‘e geçiniz.

Adım 5:
ZIP dosyayı açtığınız kılasöre gidiniz ve ODIN3 v3.07 uygulamasını çalıştırın. Aşağıdaki gibi bir ekran gelecektir.

Galaxy S4 Root Yapma



Bu ekranda sol üstte ID:COM bölümünde 0:[COM:XX] göreceksiniz. XX bilgisayarınızın COM bağlantı numarasına bağlı değişen bir rakamdır.
Daha sonra PDA butona basıp aynı kılasör içindeki cofface_i9500_en_recovery_v2.0.tar.dosyasını seçin. Seçeneklerden Re-Partition işaretli olmadığına emin olun. Ayarlar yukarıdaki gibi olacaktır.
Son olarak “Start” butonuna basın ve root işleminin bitmesini bekleyin. İşlem bittiğinde telefonunuz otomatik olarak kapatılıp açılacaktır. Artık telefonunuz root edilmiş olacaktır.
Açıldığında SuperSU uygulamasının yüklü olup olmadığını kontrol edin. Bazı nedenlerden dolayı SuperSU uygulaması yüklü değilse Play Store’dan indirip yükleyin.