Diziler artık kaçmasın. İşte en iyi 2 dizi izleme uygulaması

11.09.2014 19:02

Yoğun iş temponuz yüzünden dizinin yarısında sızıp kalanını kaçırıyor musunuz? Ya da yolda geçirdiğiniz vakti sevdiğiniz dizileri izleyerek mi geçirmek istiyorsunuz. Çözümü basit. İndireceğiniz dizi izleme uygulamaları ile istediğiniz her yerde akıllı telefonunuzdan dizi izleyebilirsiniz.

serie tv

© Iaroslav Neliubov / shutterstock.com

HD Dizi İzle

400'den fazla yerli ve yabancı diziye ulaşabileceğiniz HD Dizi İzle uygulamasını telefon ya da tabletinizde rahatça kullanabilirsiniz. Özellikle Türk dizilerine yayınlanma saatlerinden birkaç saat içinde uygulama üzerinden de ulaşılabiliyor. Dizilerin çoğunda HD ve 720p seçenekleri mevcut. Uygulamanın Pro versiyonunu alırsanız reklamlardan da kurtulabilirsiniz.

Yabancı Dizi Izle HD

Yabancı dizileri seviyorsanız bu uygulama hoşunuza gidecektir. Yaklaşık 200 diziye ulaşabileceğiniz uygulama kolay ve kullanışlı bir arayüze sahip. Dizileri kategorilerine göre de seçmenize imkan tanıyan uygulama aynı zamanda izleyeceğiniz diziyi farklı kalite ayarlarında izleyebilme imkanı da sunmakta. Yüksek bir güncelleme hızına da sahip olan uygulama herhangi bir web sitesi ile bağıntılı çalışmamakta.