Android cihazınızın performansını coşturacak 3 uygulama

13.09.2014 02:19

Android işletim sistemiyle çalışan bir akıllı telefona sahip olmak her zaman çok da kolay olmayabiliyor. İndirilecek onlarca uygulamaya kendinizi kaptırdığınızda haliyle cihazda yavaşlamaya başlıyor. Fakat bu sorunların elbette çözümleri de var. Elbette çözüm derken task killer gibi herkesin kullandığı programlardan bahsetmiyorum. İşte Android cihazınızın performansınız arttıracak 3 uygulama.

android speed

 © Android

SD Maid

İşte sizin için sisteminizi temizleyecek Fransız hizmetçiniz. Eğer bu programı henüz duymadıysanız ya da kullanmadıysanız bir an önce indirmenizi öneririm. Filtreleme ile gereksiz uygulamalar silinirken, hafızanızda da oldukça yer açılacaktır. Ayrıca dondurma ve yeniden başlatma gibi özellikleri de mevcut. Mutlaka indirmeniz gereken bir program. Deneyin, sonuç görmezseniz- ki böyle bir şey olmayacak- silersiniz.

Greenify

Uygulamalar pilinizi emip bitiriyor ve siz hala tam olarak hangi uygulamaların bunu yaptığını bilmiyor musunuz? Boş verin, bilmeyin de sadece Greenify yükleyin yeter. Bu uygulama periyodik olarak uygulamaları kontrol eder ve sizin için optimum düzeyde tutar. Alarm, widgetler vb her şeyi kolayca elinizin altında tutun. Telefonunuzda yer alırsa mutlu olacağınız bir uygulama olduğuna eminim.

Android Assistant

Android cihazınızı yönetmeniz için kişisel bir asistan arıyorsanız, uzaklara bakmanıza gerek yok. 18 farklı özelliği ile ihtiyacınız olan her şeyi yapabilen Android Assistant işlemcinizi, pilinizi, hafızanızı ve verilerinizi en verimli şekilde kullanmanıza yardımcı olacak. Sistemdeki gerekli gereksiz verileri de görebileceğiniz uygulama aynı zamanda bir dosya yöneticisi. Enerji tasarrufu özelliği de gözden kaçmamalı elbette. Dediğim gibi, bu uygulama aynı zamanda sizin küçük asistanınız olacak.